If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už normální verze průletu nad městem na motivy filmu Warcraft

V koukatelné kvalitě.

UPDATE - po neoficiálních nahrávkách z mobilní aplikace suplující virtuální realitu uvolnili Legendary Pictures standardní verzi videa s průletem prostředím z filmu Warcraft neboli demo Skies of Azeroth. Pro správné přehrávání doporučují poslední verzi prohlížeče Chrome od Google, sledujte také víkendové plakáty a video z Comic-Conu.

Cover image for YouTube videoWARCRAFT: SKIES OF AZEROTH

Původní článek z 9.7. - Ne, tohle není obyčejný trailer ani to nebude normální film, nestačí tedy vše standardní cestou vypustit na YouTube, jako všichni ostatní. Pokud se tam pokusíte přehrát tento původní link, budete si asi klepat na čelo, že se se video nějak pokazilo a navíc těžce trhá, ale je to jen tím, že potřebujete mít virtuální realitu, abyste vše správně viděli. UPDATE - tady je neoficiální nahrávka ve více koukatelné kvalitě bez VR. UPDATE 2 - mirrory rychle mizí, tento snad nějaký čas vydrží:

Cover image for YouTube videoТизер фильма WarCraft (Полёт над Штормградом.)

Legendary Pictures, producenti očekávaného filmu na motivy herní série Warcraft v souvislosti s aktuálním Comic-Conem vypustili ochutnávku, k jejímuž řádnému sledování si totiž nejprve musíte stáhnout jeho speciální mobilní VR aplikaci. V ní si pak vyberte download "The Skies of Azeroth" a získáte představu o tom, jakým vizuálním směřováním se film vydal. Mobil si pak dejte blízko před oči, jako by to byl váš headset pro virtuální realitu, a hýbejte s ním do stran, abyste simulovali zamýšlený zážitek.

Nedoufejte v něco velkého, dostanete "pouze" pohled na zalidněné fantasy město Stormwind ze hřbetu letícího gryfa, případně ostatní osedlané gryfy okolo vás. Pár vytípaných momentek od Game Informeru:

Důležité je, že to není přímo ukázka ze samotného filmu, nýbrž jak říká jeho režisér Duncan Jones (info), jde o součást světa z filmu a atmosférou i stylem s ním ladí. Pro běžné smrtelníky to je každopádně vůbec první příležitost spatřit, jak město Stormwind, kterému se prý film hodně věnuje, vypadá, ačkoli ve filmu bude trochu jiné.

Film Warcraft The Movie přijde do kin v létě 2016 a dosud z něj byly k vidění jen plakáty, fanouškovské kresby či neveřejný teaser. Starší detaily o filmu čtěte tady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments