If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uniklý email: Batman na PC nebude opraven do jara

Tvrdí to Australané.

Všichni sice vždy hlasitě remcají, když jsou PC verze multiplatformních hitů opožděny, ale ono to je nakonec asi lepší než scénář, jaký potkal Batman: Arkham Knight (koupit konzolové verze z Alza.cz). Výrobce měl z ostudy kopec a hráči beztak nemohli hrát, jen to den co den zaměstnávalo novináře a zákaznickou podporu s odškodněními na Steamu.

Jelikož obchody dočasně přestaly hru prodávat, samozřejmě se pídí po interních informacích u Warner Bros, kdy hodlají hru opravit a od kdy bude opětovně dostupná, protože ti zatím mlčí (krom změny schvalovacích procesů). Touto cestou prostřednictvím Kotaku unikl email, který nepotěší:

"Poslední údaj od Warner Bros je, že update řešící chod Batman: Arkham Knight na PC nebude k dispozici dříve než na jaře," píše se v newsletteru pro zaměstnance australského řetězce EBGames.

Tím jarem se naštěstí nemyslí to naše, nýbrž jaro u protinožců, kteří to na jejich dolní polokouli mají obráceně, čili zhruba září, což chápejte pouze jako odhad.

Že se v dohledné době s opravou a opětovným zahájením prodeje asi nic nestane, tomu nasvědčuje i fakt, že EBGames učinili obtížné rozhodnutí a to vrátit veškeré skladové zásoby Batmana dodavateli. Zdůvodňují to tím, že to bylo nutné, než se nalezne akceptovatelné řešení (pro zákazníky s PC verzí). Je tedy klidně možné, že hra bude vylisována na DVD znovu a vyjde pro počítače v nějaké opravené re-edici, třeba i s některým DLC. Někomu ale prý Arkham Knight na PC šlape ok, např. zaměstnanci Cenegy:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments