Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

"Nový" způsob DLC ve Street Fighter 5

Ke všemu se dostanete zdarma.

Capcom, který byl v minulosti kritizován za obsažení souborů pro placená DLC do Resident Evil 6 na základním disku, se z těchto technických důvodů rozhodl udělat výhodu a nástroj k propagaci.

Street Fighter 5 dle velkolepého oznámení na přednášce EVO 2015 přinese zbrusu novou strategii ohledně přístupu k dodatečnému hernímu obsahu. Tato služba vám zajistí, že disk s původní verzí hry bude jediným, co kdy potřebujete. Veškerá vylepšení vybalancování či systému budou dostupná zdarma.

A především: všechno, co se týká hratelnosti, bude odemykatelné zdarma pouhým hraním hry. Jinými slovy, nebudete si muset kupovat DLC s dodatečnými skiny či bojovníky, jako to funguje např. u současného Mortal Kombat X.

Výrobce zdůraznil, že to bude první díl jeho série, kdy se v budoucnu neobjeví Super či Ultra re-edice, prostě není důvod vyčkávat. Každý, kdo bude dostatečně zdatný a schopný, si sám zpřístupní bonusové postavičky i jiné vychytávky.

V základní verzi Street Fighter 5 pro PS4/PC najdete příští rok v březnu celkem 16 bojovníků, z nichž čtyři budou úplní nováčci v sérii. Po vydání se budou do hry postupně přidávat další bojovníci, u nichž opět platí, že se k nim dá promlátit bezplatně, jako to u tohoto typu her bývalo před dvaceti lety.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter V

PS4, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments