Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Upřesněny podmínky akce Metal Gear Solid 5 zdarma k Nvidia kartám

Platí i v ČR.

V návaznosti na nedávný únik dnes došlo k oficiálnímu ohlášení akce s rozdáváním PC verze budoucího hitu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain zdarma k produktům od společnosti Nvidia.

"Počínaje dneškem, zákazník, který zakoupí grafickou kartu GeForce GTX, může prožívat dobrodružství světa Metal Gear zdarma. Na omezenou dobu bude tato hra bundlována k vybraným GeForce produktům. Nabídka zahrnuje jednak grafické karty GeForce GTX 960, 970, 980 a 980 Ti, ale také notebooky s GPU GeForce GTX 970M nebo 980M," uvádí tisková zpráva.

V České republice a na Slovensku jsou tradičními partnery proma ALFA.cz, ALZA.CZ, CZC.CZ a T.S.BOHEMIA. Fungovat to bude klasicky - uvnitř balení najdete kód k downloadu, který pak po vydání hry 15. září zadáte na stránce Nvidia.

Jak již oznámila minulý měsíc, její inženýři spolupracují s Konami velmi úzce na tom, aby grafika byla tip top. Zároveň si prý chce být jista, že hra správně využije unikátních GeForce technologií jako jsou G-SYNC, Dynamic Super Resolution či ShadowPlay. Konzolové verze MGS5 vyjdou už 1. září, rezervujte na Alza.cz zde.

Watch on YouTube

Read this next