Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia: Lidé budou z Batmana na PC potěšeni

Sbírání bodů.

Zatímco AMD jako vždy mlčí, Nvidia chytře využívá fiasko kolem Batman: Arkham Knight na PC ve svůj prospěch. Už poněkolikáté se v tomto směru vyjádřila, aby u naštvaných hráčů nasbírala cenné body. Škarohlídi by to možná nazvali přiživováním se na cizím neštěstí, ačkoli to zčásti byl i problém přímo se dotýkající jejích produktů, když čekatelé na Batmana raději sáhli po konzolových verzích.

Tom Peterson z Nvidia ve videu MMORPG.com tvrdí, že vzali ty nejschopnější ze svého týmu 200-300 inženýrů, aby pomohli s rozchozením Batmana na počítačích. Tento tým je složen z grafiků, programátorů, výzkumníků či testerů. Prý něco chytrého vymyslí, převedou do to algoritm a pak to poskytnou tvůrcům obsahu.

"Warner Bros učinili pár chyb, hra nebyla plně optimalizovaná na PC. Batman je příkladem toho, kde Nvidia může pomoci vývojářům, aby uvedli na trh kvalitní hru. Dle toho, co jsem zatím viděl, je Arkham Knight fantastický, hraje se bezvadně, nabízí spoustu zábavy a efekty jsou úžasné. Mohu vám říct, že až ho Warner Bros vrátí na Steam, lidé budou potěšeni."

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments