Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 3 se už dnes dá předobjednat

Za výhodnou cenu.

Po včerejším potvrzení existence hry vypuklo nefalšované šílenství nejen u nás, ale i v zahraničí. Je na něm patrné, že k téhle sérii mají mnozí hráči velmi specifický vztah, jiný než k většině ostatních her. S láskou na ni vzpomínají a nevadí ani pětiletý odstup od předešlého dílu.

Na náhle zvednutou vlnu zájmu samozřejmě ihned reagovaly obchody, které tuto hru nezvykle zařadily do nabídky již nyní, ačkoli se o ni zatím prakticky nic neví, oslní nás až za týden.

Na největším českém obchodě Alza.cz, který je hrdým partnerem Eurogameru, si Mafia 3 můžete předobjednat za výhodnou cenu, čímž myslíme zejména PC verzi. Vedle ní jsou dostupné i PS4/X1 verze.

Všechny tamní údaje jsou samozřejmě pouze zasvěceným odhadem. Je docela pravděpodobné, že se cena PC verze v budoucnu zvýší na podobnou úroveň, jako třeba GTA 5 či Zaklínač 3, neboť u takových silných značek si to mohou všichni dovolit a nemají důvod k zbytečnému podstřelování ceny. Ale ten rok 2016 coby termín vydání bychom si určitě tipnuli taky :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments