Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

HW nároky Metal Gear Solid 5, dorazí na PC dříve

Ale multiplayer se zase opozdí.

V Konami vše odsýpá, jak má (ehm..), takže i díky novému pohledu na rostoucí PC scénu mohlo oznámit, že PC verze Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nebude mít to čtrnáctidenní zpoždění za konzolemi, ale vyjde ve stejný den jako na nich, tedy 1. září (koupit na Alza.cz).

Současně s tím byly zveřejněny hardwarové požadavky a bližší informace o počítačové verzi.

"MGS5 na PC bude optimalizovanou hrou a vyslyší přání fanouškovské komunity, která už po Ground Zeroes chtěla podrobnější nastavení grafických detailů, jako depth of field atd. Toto bude možné změnit při hraní, ale ne pro cutscény. Podporováno bude rozlišení 4K a Steam kartičky, ale přehrávání vlastních skladeb z MP3 a podpora Windows 10 přibudou až později po vydání," uvedl komunitní manažer výrobce. Slíbil i nějaké extra efekty na GeForce.

Prima jinak je, že za předobjednávku na Steamu dostanete zdarma darovatelný předvoj Ground Zeroes. Ohledně uvedení krabicové PC verze nebyly ani dnes uvedeny žádné informace, takže počítejte jen s tou digitálkou.

Jedinou špatnou zprávou dneška je, že multiplayerová část MGS5, Metal Gear Online (trailer), byla výrazně odložena - na 6. října na konzolích a až na leden 2016 na PC. Níže nové GC obrázky, zítra uvidíme nový trailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments