If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kdy oznámení nového The Elder Scrolls?

Ještě uteče hodně vody.

Těšili jste se, že nástupce Skyrimu by mohl pro sebe uzurpovat pozornost hned po vydání listopadového Fallout 4? Tak na to zase rychle zapomeňte a sněte dál.

Šéf marketingu Pete Hines při pokecu na Gamescomu utrousil nemilou novinu ohledně singleplayerového pokračování fantasy RPG ságy od Bethesdy.

"Uplyne opravdu ještě hodně času, než budeme mluvit o tom, co bude dál se sérií The Elder Scrolls," prohlásil pro DualShockers. Nějaké takové oznámení prý rozhodně není blízko, což si lze vykládat tak, že po příštích pár let ho neuslyšíme.

Důvodem je prý to, že veškeré ruce a nohy ve studiu se nyní stoprocentně soustředí na Fallout 4. Až ho dokončí, přijdou asi na řadu editační nástroje, pak nějaké DLC... a Bethesda je údajně studiem, které vždy dělá jen na jedné věci naráz. Ostatně jeho velikost se prý od Skyrimu nezměnila a stále čítá jen něco málo přes sto lidí.

Souvisí to i s teprve nedávným vypuštěním The Elder Scrolls Online pro konzole a také s politikou firmy ohledně ohlášení Fallout 4 až tak brzy před vydáním. Když totiž propagační kampaň trvá příliš dlouho (od momentu oznámení do uvedení na pulty), stresuje to příliš vývojáře, kteří musejí připravovat další a další ukázky pro jednotlivé herní výstavy.

"Fallout 4 bude mít nejkratší reklamní kampaň ze všech her od Bethesdy a zatím zabírá velmi dobře. Ale tím neříkáme, že to tak bude i u každé naší příští hry," vysvětlil Hines pro DualShockers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments