Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O čem bude New Game+ v Deus Ex?

Novinky z pořadu.

V novém dílu oficiálního pořadu zaznělo, že Deus Ex: Mankind Divided bude obsahovat režim New Game+, tak jako většina jiných her z poslední doby. Jeho přínosem má být to, že dovolí hráčům prozkoumat ještě více o všech mapách ve hře a různých tajemstvích.

Šéfvývojář Eidos Montreal a režisér hratelnosti také slíbili, že oproti Human Revolution má být systém získávání zkušeností lépe vybalancovaný a odměňovat za bojové akce. Prý už nebudete zažívat pocit, že jste našli tu pravou cestu, jak hrát.

Smart Vision, kterou disponuje hrdina Adam Jensen, nově dovede odhalit předměty v prostředí k lootu, stejně jako zbraně postav, včetně typu nábojů. Zdokonalen má být i systém krytí, abyste se svižněji a přesněji přesunovali po prostředí. Dabérem jedné postav bude Vernon Wells známý z The Road Warrior a Commando.

Watch on YouTube

Deus Ex: Mankind Divided pro PC, PS4 a X1 (Alza.cz) zatím nemá termín, předpokládá se zima či jaro 2016 - více ve 25 minutách z E3, obrázcích z Gamescomu se špatně pověšenou českou vlajkou či možnosti ukecat bossy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Mankind Divided

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments