If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalen speciální model PS4 s Darth Vaderem

+ remaky starších Star Wars her.

Netrvalo to dlouho od parodie Microsoftu a máme tu znovu Darth Vadera, tentokrát už oficiálně schváleného od LucasArts.

Šéf Sony Adam Boyes před okamžikem na výstavě D23 v Anaheimu věnované všemu od Disneyho oznámil zbrusu novou limitovanou edici PlayStation 4. Černá nonzole ve vylepšeném modelu CUH-1200 s harddiskem 500 GB obsahuje nákres Darth Vadera (asi by technicky nebyl problém takový polep poskytnout i stávajícím majitelům, hmm?), logo Star Wars a tématicky zabarvený ovladač.

Cover image for YouTube videoAnnouncing The Star Wars™ Limited Edition PlayStation 4

Na trh přijde 17. listopadu se zahrnutou Deluxe edicí PS4 verze Star Wars Battlefront a nárokem na download čtyř starších her ze světa Hvězdných válek - Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter a Star Wars Bounty Hunter. Bude to poprvé, co pošlapou na PS4, ve vylepšené grafice a s podporou PS4 trofejí.

Tato edice se nepochybně objeví i v ČR, ačkoli zatím neznáme cenu ani ve světě. Vše je součástí marketingové dohody mezi Sony, LucasArts a EA, kvůli které Microsoft ostrouhal.

Zvláštní jinak je, že oficiální facebooková PlayStation stránka i YouTube video hovoří o tom, že součástí tohoto balení bude 1 TB harddisk, zatímco PS Blog uvádí jen 500 GB. Hru Star Wars Battlefront si můžete pořídit na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments