If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Diablo 3 na PS4 a Xbox One by přeci jen mohlo mít také sezóny

Zatím byly jenom na PC.

Sezóny v Diablo 3 jsou zatím zcela exkluzivní pouze v PC verzi hry. Blizzard ale v novém rozhovoru naznačil, že by se mohly přesunout konečně také na konzole.

V Sezónách si hráči vytvoří nové postavy, aby plnili achievementy a exkluzivní úkoly nazvané Conquests. Žebříčky sledují nejlepší hráče z celého světa a tím, že se Sezón účastníte můžete získat exkluzivní legendární vybavení a kosmetické předměty.

Když je Blizzard představil na PC, říkali, že nemají v plánu mít je také na konzolích kvůli tomu, že je možné hrát na konzolích Diablo 3 také v offline režimu. Rob Foote ale pro IGN prozradil, že se tato filozofie možná změnila.

"Původně jsme měli za to, že na konzolích nemohou fungovat žebříčky a že online komunita není stejná - že se tam hraje více společně na gauči. Sezóny ale nejsou jen o žebříčcích, také jde o čerstvý začátek, znovu si zažít celou hru a mít pocit, že jste součástí větší komunity. Jde tedy možná o něco, co musíme znovu zhodnotit."

Není to samozřejmě potvrzení, že se hráči na konzolích Sezón dočkají, ale jde o první náznak toho, že i v Blizzardu mohou změnit názor.

Na PC začíná čtvrtá sezóna v Diablo 3 již tento týden, přesně v pátek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments