If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 25. srpna

Nové hry na PS Plus pro září, jak to bude s placením v Metal Gear Solid 5 nebo hra desetiletého chlapečka.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Sony odhalilo, co bude v září zdarma v rámci PS Plus na konzolích od Sony. Hlasování fanoušků vyhrálo Grow Home od Ubisoftu, ke kterému dostanete zdarma Super Time Force Ultra na PS4 a Vita. Na obě tyto platformy bude zdarma také Xeodrifter. Na PS4 a PS3 bude Teslagrad a na Vita La-Mulana EX. PS3 majitelé získají Twisted Metal.

Cover image for YouTube videoPlayStation Plus | Your monthly games for September 2015

- Pokud jste měli strach, že k Rock Band 4 si budete muset koupit všechny ty externí kytary a bubny znovu, není třeba se obávat. Jak se zdá, hra bude kompatibilní s téměř všemi předchozími externími zařízeními včetně těch ke Guitar Hero. Kompletní seznam kompatibilních zařízení najdete zde.

- Rockstar Editor přijde v září do Grand Theft Auto 5 také na konzolích PS4 a Xbox One. K videu bude možné přidávat audio, různé zvuky a efekty a Director Mode vám umožní lépe nastavit denní čas a spoustu dalších věcí. Že se dá v Rockstar Editoru vytvořit spousta zábavy ukazuje například tento rozkošný sestřih...

Cover image for YouTube videoROCKSTAR EDITOR FUNNY MOMENTS (GTA 5 Online)

- Včera se objevila zpráva GameSpotu, že mód FOB v Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain bude nejspíše uzavřený a bude potřeba zaplatit, abyste ho vůbec mohli hrát. Konami se k tomu ihned vyjádřilo, že to není pravda, ale sám autor článku ukázal na Twitteru screenshot dokazující, že za vstup musíte použít MB Coins. Otázkou je, jak se MB Coins vůbec získávají a zda je půjde získat i jinak než za skutečné peníze.

- Chcete vidět, jak bude vypadat Gears of War: Ultimate Edition v porovnání s původní hrou na Xbox 360? HardcoreGamer udělal pěkné srovnávací video.

Cover image for YouTube videoGears of War: Ultimate Edition Face-Off: Xbox One vs. Xbox 360 Graphical Comparison (Gameplay)

- Synovi Johna Carmacka je teprve 10 let a už dělá videohry, což zní neuvěřitelně, ale jeho poslední výtvor s názvem FLY si můžete stáhnout na jeho stránkách.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments