If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ke stažení už je dnes demo FIFA 16

Aktualizace.

UPDATE - Slíbené demo FIFA 16 už je ke stažení, minimálně na PS4, kde jde o download 4,2 GB. Na PC a Xbox One by mělo následovat v nejbližších hodinách, tedy ještě v úterý, zatímco na staré konzole PS3 a X360 dorazí někdy během středy - více na blogu EA Sports s trochu matoucími fotkami skutečných fotbalistů a ne těch klubů ze hry.

Původní zpráva z 26. srpna - EA před malým okamžikem oznámili, že demo FIFA 16 vyjde ve dnech 8. až 10. září ve verzích pro Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

"Pro mnohé z hráčů to bude vůbec první příležitost vyzkoušet si nové způsoby hraní, herní vlastnosti, vylepšení a také novou audiovizuální stránku FIFA 16. Prodej hry v kompletní české textové lokalizaci bude v Česku a na Slovensku oficiálně zahájen 24. září," uvádí tisková zpráva obdržená od polské pobočky EA (rezervovat hru na Alza.cz).

Zde je přehled toho, co můžete v demu FIFA 16 očekávat:

  • Výkop: Vyrazte na hřiště a začněte hned hrát. Při prvním spuštění dema FIFA 16 pro PC, Xbox One nebo PS4 na vás bude čekat španělské El Clásico mezi domácím Realem Madrid C. F. a FC Barcelonou v roli hostí.
  • Draft ve FIFA Ultimate Teamu: Vyzkoušejte si zcela nový způsob hraní - Draft FUT. Pečlivě zvažte, koho si vyberete na soupisku a pak svůj tým otestujte v off-line zápasech.
  • Trenér FIFA: Ve FIFA 16 se může o úspěchy na vyšší úrovni pokoušet každý. Trenér FIFA je nový kontextuální tréninkový systém, který hráči nabídne herní tipy v režimech Výkop a Draft FUT.
  • Nové dovednostní hry: Zatímco se vám bude nahrávat aktuální zápas, můžete si vyzkoušet některou ze šesti nových dovednostních her.
  • Zápasy z Bundesligy ve stylu TV přenosů: Podívejte se na podobu autentického grafického zpracování TV přenosů z Bundesligy na PC, Xboxu One a PS4, konkrétně v duelu Borussie Dortmund s domácí Borussií Mönchengladbach na stadionu BORUSSIA-PARK.
  • Demo zahrnuje 10 předních klubů světa a dva ženské reprezentace. Kluby: FC Barcelona, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea FC, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid, River Plate, Seattle Sounders, ženské národní týmy Německa a USA.
  • Možnosti stadionů: V demu FIFA 16 si budete moct poprvé zahrát na stadionech BORUSSIA-PARK a CenturyLink Field. Dostupný bude i svatostánek Realu Madrid Santiago Bernabeu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 16

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments