If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 27. srpna

Bethesda je na GOGu, patch na Diablo 3 nebo krásné herní umění.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Bethesda konečně přichází na DRM-free službu GOG.com. Ve velké novince CD Projekt oznámil, že si bez DRM ochrany konečně můžete užít takové hry jako Doom, Quake nebo staré Elder Scrolls tituly. Nehledě na to, že se díky dohodě s Bethesdou vrátili na GOG.com také původní Fallout tituly. Všechny hry jsou samozřejmě kompatibilní s moderními operačními systémy, obsahují všechny přídavky a levely a můžete si je koupit i ve výhodném bundle. Při nákupu jakéhokoli Elder Scrolls titulu navíc dostanete Elder Scrolls: Arena a Daggerfall zdarma.

- Do Diablo 3 si už můžete stáhnout patch s číslem 2.3. Co přidává? Možnost lepší úpravy vaší postavy, novou zónu Ruins of Sescheron a také připravuje hru na 4. sezónu, která začíná již v pátek. Ostatně, co všechno je ve hře nové, to vám krásně řeknou v tomto videu:

Cover image for YouTube videoWhat’s New in Patch 2.3.0?

- Pokud máte rádi World of Warship a zároveň herní periferie od ASUSu, můžete se radovat. Wargaming totiž s ASUSem uzavřeli partnerství, což znamená, že u věcí od ASUSu bude například měna do World of Warships, speciální lodě nebo Premium účet na omezenou dobu.

- Pokud patříte mezi milovníky japonských her, možná vás potěší, že Yakuza 5 se konečně dostává na západní trh. Vychází exkluzivně na PS3 a jakmile vyjde, bude obsahovat všechny japonské DLC, které do hry do té doby vyšly.

- A na závěr se podíváme na trochu umění. Randy Gallegos je umělec, který pracoval pro takové společnosti jako Blizzard a k hrám má blízko, takže se rozhodl zorganizovat výstavu Hearts for Hardware, kde ukazuje na velkých plátnech nakreslené... ovladače. Neříkejte, že by se něco takového u vás v pokoji nevyjímalo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments