If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 28. srpna

Poděkování za Divinity: Original Sin 2, Windows 10 téměř všude a Turok na moderní PC.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Tvůrci pokračování populárního Divinity: Original Sin (naše exkluzivní dojmy) poděkovali videem podporovatelům (500 tisíc dolarů během pouhých 12 hodin od vzniku). V podstatě už jde tedy o zajímavý způsob, jak si hodně dopředu a za lepší peníze hru předobjednat a předplatit:

Cover image for YouTube videoDivinity: Original Sin 2 - Kickstarter Update 1: Funded!

- Minecraft: Story Mode od Telltale bude zajímavě vlastně poprvé, jak se Minecraft dostane na konzoli Wii U. Vlastně to bude vůbec poprvé, co se nějaká Minecraft dostane na jakoukoli Nintendo platformu. Ačkoli původní hra vyšla na iOS, Android, Windows Phones, dokonce i na Raspberry Pi, je na PC a na všech možných konzolích, na Nintendo 3DS nebo Wii U stále není.

- Klient GOG Galaxy byl updatován na verzi 1.1. Klient umožňuje automatický update her zakoupených z GOG a také zprostředkovává multiplayerovou část starých oldschoolových her. Hráči si ale stěžovali, že některé updaty nechtějí a tato verze již umožňuje poslední update ze hry zase vymazat.

- Microsoft slavnostně oznámil, že Windows 10 již bylo nainstalováno na více než 75 milionů zařízení. Inu, dělá se to celkem snadno, když je to zadarmo. Na svém blogu napsali, že jsou již na 75 milionech zařízení ve 192 zemích.

- Pokud se nemůžete dočkat letního patche do Battlefield 4, už je prý v testování a vydání se blíží. Patch by měl do hry přinést první noční mapu a DICE řekl, že je v podstatě hotový a prochází jen klasickým testováním na konzolích. Nová noční mapa, která s patchem přijde, má název Zavod: Graveyard Shift.

- Tvůrci hry Proteus oznámili svou novinku, která bude vycházet z ruských pohádek. Jmenovat se bude Forest of Sleep, bude krásně kreslená a budete v ní provádět tři děti kouzelným, pohádkovým lesem. Zde se můžete podívat na oficiální stránky, které vám ukážou, jakou atmosféry asi očekávat a rozhodně to vypadá zajímavě.

- Pamětníci si možná ještě pamatují na hry Turok a Turok 2. Pokud si je pamatujete a dobře na ně vzpomínáte, máme pro vás dobrou zprávu. Night Dive Studios se rozhodli tyto dvě hry předělat na moderní PC s vylepšenou grafikou! Podle obrázků nebude zase tak moc vylepšená, ale alespoň hra poběží na moderních systémech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Divinity: Original Sin 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments