Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Česká Zaklínačka to dotáhla až na přední americkou výstavu

Pozval ji tam CD Projekt.

Když se na něco naplno soustředíte, obětujete tomu spoustu času i energie a ještě o sobě dáte správně vědět do světa, může se to podařit.

Takovým příkladem "success-story" je domácí redaktorka a moderátorka Alžběta Trojanová, která se v květnu proslavila fotkami vlastnoručně vyrobeného převleku Geraltiny a Ciri ze Zaklínače 3 (Alza.cz). Ty díky hlavní stránce Redditu vidělo téměř milion lidí a vysloužily si pak pokrytí i od GameSpotu či Kotaku.

Nyní za tvrdou práci přišla odměna: výrobce hry z CD Projektu RED ji, stejně jako pár dalších výjimečných cosplayerek odjinud (tato Ruska asi chybí?), pozval na přední americkou výstavu PAX Prime 2015, která proběhne o tomto prodlouženém víkendu a zúčastní se ji vyšší desítky tisíc lidí. Uvedl to nejprve na oficiálním Twitteru:

Bětka dnes ráno Eurogameru potvrdila, že se už nyní nachází v americkém Seattlu, dějišti akce.

V tuto chvíli tam panuje hluboká noc, takže nevíme, jestli se jedná o jednorázovou spolupráci s CD Projektem nebo něco dlouhodobějšího a zda ji z toho něco kápne či zda byly pouze uhrazeny náklady na cestu. Jestli bude jejím úkolem pouze obšťastňovat davy návštěvníků výstavy a pózovat před fotoaparáty na hlavní ploše, nebo zda se zúčastní i nějakých reklamních aktivit Zaklínače jinde či párty. Ani kolik dnů bude muset v tomto dost těsném a nepohodlném, byť autentickém středověkém úboru vydržet oblečená. Až Bětka odpoví, článek aktualizujeme.

Každopádně už samotné pozvání je velkým úspěchem a motivací pro všechny ostatní, jak prorazit v herní branži a třeba odstartovat novou kariéru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments