If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Velké změny v týdenních aktivitách, které přijdou do Destiny

Příchod The Taken King toho hodně změní.

Až přijde 15. září do Destiny přídavek s názvem The Taken King, hodně se toho změní v endgame aktivitách, které hráče držely do dnešních dní u rok staré hry.

Mezi nejzásadnější změny patří zrušení Weekly Striků, které vám dávaly na každou postavu jednou týdně Strange coiny, ze které bylo možné kupovat exotické zbraně a vybavení u Xúra přicházejícího každý víkend do Destiny. Weekly Striky budou nahrazeny Vanguard Heroic Playlist, což je točení těžších striků, které vám budou dávat legendární marky na nakupování vybavení u prodejců a další výhody. Účast ve striku je podmíněna tím, že budete mít postavu na levelu 40.

Změny přijdou také do Nightfallu, nejtěžší aktivity v Destiny kromě raidů a Prison of Elders v posledním přídavku. Když v novém Nightfallu zemřete, už vás nebude vracet zpátky na orbit, takže se nebude muset hrát tak obezřetně a neriskovat. Také vám nebude přidávat týdenní bonus k XP a když zemřete, musíte počkat 30 sekund, než vás může někdo oživit. Také bude přístup do Nightfallu až od levelu 40.

Klasické Daily Heroic a Daily PVP, tedy každý den se obměňující mise a PVP zápasy, zůstávají, ale už je nebudete muset dělat třikrát s každou postavou. Stačí si vybrat jeden charakter, projít je jednou a dostanete třikrát tolik odměn.

Bungie také představilo jeden z nových Striků, kde nově budou mít bossové několik fází a obměňovat se v nich bude také rozložení nepřátel a další věci:

Cover image for YouTube videoStrike the Dreadnaught Reveal Archive

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments