Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O inovacích kariéry ve FIFA 16

Předsezónní turnaje, trénink dovedností i realističtější přestupy.

EA před okamžikem vypustili nové oficiální video věnované této části jejich brzkého fotbalu. Před začátkem sezony bude váš klub nově pozván na přípravné turnaje z celkových devíti po celém světě, kde budete moci pilovat taktiku a ideální jedenáctku. Když uspějete, peněžní výhra bude přidána do vašeho rozpočtu na přestupy.

Watch on YouTube

Druhou významnou novinkou má být trénování vašich fotbalistů pro zvýšení jejich individuálních schopností: mezi zápasy si vyberete až pět hráč ze své sestavy a zaúkolujete je některým z třiceti cvičení (v různé obtížnosti), ať už to je nahrávání, hlavičky či střelba. Tohle definujete nejen v manažeru, ale i přímo to budete cvičit na hřišti. Během pěti tréninkových jednotek týdně tak můžete zlepšit své opory.

Na základě ohlasů od hráčů minulých ročníků také bude ve FIFA 16 vylepšeno televizní uvádění zápasů, když si komentátoři budou všimat zajímavých statistik před výkopem i během hry. Také se budete moci domluvit s volnými fotbalisty i během sezóny (mimo přestupní období) a nabídnout jim smlouvu v různé délce i s různými odměnami např. za góly. Ve hře prý budou přestupy a jejich cena realističtější než dříve, inspirované transfery hvězd ve skutečném světě.

FIFA 16 vyjde 25. září pro PC, PS4, PS3, X360 a X1 - rezervovat na Alza.cz, vše o hře na EG potom zde, vč. dema, HW nároků či dalších videí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 16

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments