Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zázračná oprava Batmana na PC je venku pro všechny

UPDATE.

UPDATE - Tak to ani dlouho netrvalo a patch už je oficiálně venku pro všechny (seznam změn). Má 627 MB a stáhnout si ho můžete ze Steamu, kde však základní hra stále zůstává mimo prodej.

Při nastavení textur na normální kvlaitu používá hra 2,7 GB videopaměti. Na stroji s procesorem Intel i5-4670k 3.4 GHz, GTX 780 a 8 GB RAM prý běží ve stabilních 60 snímcích za vteřinu v rozlišení 1080p (s vypnutými efekty GameWorks). Už žádné zadrhávání jako v červnu. Takhle vypadá nové nastavení grafiky v menu:

Původní zpráva ze čtvrtka - Některým uživatelům Steamu se v noci na dnešek podařilo stáhnout omylem vypuštěný zásadní patch pro PC verzi Batman: Arkham Knight. Patrně ještě nebyl připraven k zveřejnění, tudíž byl krátce poté odstraněn.

Dle zkušeností těchto lidí ve fóru jde dříve těžce neoptimalizovaná hra najednou hrát v plynulých 60 snímcích za vteřinu i na maximální detaily. K drobnému zaškobrtnutí prý dochází jen občas při jízdě batmobilem, přesto jsou všichni ze změny nadšeni.

Nechtění testeři také ocenili, kolik nastavení grafiky přibylo oproti základní červnové verzi do menu, mimojiné ukazatel, kolik videopaměti hra právě spotřebovává.

Warner Bros avizovali uvolnění opravy Batmana pro všechny někdy v úvodních týdnech září a zdá se tedy, že tento moment je již na spadnutí. Pak by se měl obnovit pozastavený prodej PC verze a dojde i na DLC. Arkham Knight na konzole je stále dostupný na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments