If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O čem bude Drop Zone ve Star Wars Battlefront?

Princip taktického módu.

Variace na už klasický režim King of the Hill, o tom bude další, dnes představený mód Drop Zone v listopadovém Star Wars Battlefront.

Vše se má točit kolem tzv. drop podů, které padají skrz atmosféru na povrch planetu. Cílem obou týmů po osmi lidech bude je získat a mít pod kontrolou.

Ideální postup bude spočívat v tom, že je nejprve musíte najít, probojovat se k nim a aktivovat krátký proces pro jejich nabytí do své moci.

Celý desetiminutový zápas zvítězíte, když těchto podů budete mít pět nebo aspoň většinu z nalezených. Když nastane situace, že se o pod oba týmy přetahují a nedokáží ho dlouho udržet, bude k povrchu poslán další pod, aby to rozluskl, zatímco oba týmy se asi budou muset rozkrájet při boji o dva různé.

Protože vlastní pody bude potřeba bránit, hratelnost má být o rychlé akci. Kdo jen stojí staticky na místě, oho může zasáhnout střela z oběžné dráhy nebo výbušnina.

Více o Drop Zone na homepage, SW Battlefront pro PC, PS4 a X1 objednávejte na Alza.cz a nezapomeňte na kompletní zpravodajství vč. blížící se veřejné bety.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments