Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Webová interaktivní minihra vyškolí pro Rainbow Six Siege

Kdo ji zvládne, odmění vstupem do bety.

Útok protiteroristické jednotky trvající pár minut bývá výsledkem několikaletých příprav. Ale nikdo učený z nebe nespadl, proto potřebujete místo, kde se vše o postupech elitních světových týmů naučíte. Tím se stává Art of Siege, dnes spuštěný zajímavý projekt UbiSoftu, který na této adrese funguje jako interaktivní webové demo toho, co vás zhruba čeká v chystané hře Rainbow Six Siege.

V první části tohoto tréninku, Field Training, musíte prokázat své taktické schopnosti, jelikož každé vaše rozhodnutí o dalším postupu v akci má masivní dopad na pozdější průběh vypjaté mise. Jen ti nejschopnější z vás pak za odměnu získají přístup do uzavřené bety Rainbow Six: Siege, která se má rozběhnout v těchto dnech.

Watch on YouTube

V sekci Wall of Tactics se pak podělíte s ostatními o své zkušenosti a strategie, které se vám v obléhání či dobývání nebezpečného nepřítele osvědčily. Můžete tam i hlasovat pro jiné hráče a jejich jméno se pak objeví mezi těmi nejlepšími.

Rainbow Six: Siege vyjde pro PC, PS4 a X1 s českými titulky začátkem prosince - rezervovat na Alza.cz, vše o hře v našem kompletním zpravodajství.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments