Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chcete si v Praze v pondělí zkusit Rise of the Tomb Raider?

Máte šanci.

Vlastní zpráva - V rámci evropského turné zavítají do České republiky tvůrci očekávaného pokračování dobrodružství Lary Croft z Crystal Dynamics. A vy můžete být osobně u toho.

Microsoft pořádá už v pondělí 14. září od 17 hodin speciální akci pro širokou veřejnost (nikoli pro novináře) ve svém sídle nedaleko pražské Budějovické.

Podmínkou pro účast je napsat komentář na oficiálním Facebooku dle požadovaného zadání:

"Stačí, když nám napíšete, co vás nejvíce zaujalo na ukázkách z chystaného dobrodružství sličné Lary Croft a několik z vás oslovíme. Tak co říkáte, jdete do toho? Zapojit se mohou pouze hráči starší 18 let a znalost angličtiny bude výhodou, protože prezentace bude probíhat právě v tomto jazyce."

Eurogamer dnes kontaktoval PR zástupkyni domácího Microsoftu, Míšu Královou, aby upřesnila, o co přesně půjde, jestli tam náhodou nebudou pouze promítat ty samé trailery a gameplay videa z výstav, které si každý může pustit doma z internetu.

Na přímý dotaz výslovně odpověděla, že si účastníci budou moci vyzkoušet hratelnou verzi Rise of the Tomb Raider dva měsíce před plánovaným vydáním v listopadu (Alza.cz). Nepůjde tedy jen o sledování pasivní prezentace, jak hraje vývojář, jak naznačoval příspěvek a propagační obrázek na FB. Kolik lidí bude na akci celkově vybráno a pozváno, není známo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments