If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PODZIM U DISTRIBUTORŮ: Playman

Heroesy, Heroesy a ještě jednou Heroesy.

Eurogamer pro vás připravil originální seriál článků, který se nemůže točit okolo ničeho jiného než o blížící se smršti nových zásadních her v hlavní předvánoční sezoně. Pohovořili jsme se všemi českými distributory her o příštích pár měsících. Univerzální otázka položená koncem prázdnin zněla pro všechny stejně: Co považujete za váš nejdůležitější titul pro tento podzim, od kterého si nejvíce slibujete? Připravujete pro české hráče něco speciálního, ať už jde o nevšední propagaci, dárky, lokalizaci, extra cenu či něco specifického jen pro Českou republiku? Můžete se podělit o váš kompletní release-list do konce roku 2015?

Za menšího královohradeckého distributora Playman odpovídal PR a marketingový manažer Tomáš Daněk, jehož reakce přišla ze všech oslovených respondentů seriálu nejrychleji. Zajišťuje u nás uedení her od UbiSoftu či jejich překlady. Kvůli tomu, že jich letos není tolik co loni (Far Cry 4 atd.) při dělení se o portfolio vydavatele s ConQuestem, může jim věnovat patřičnou péči a také to činí. Předáváme mu slovo:

"Pro nás je nejzásadnějším podzimním titulem Might and Magic: Heroes 7 vycházející v češtině koncem září. Promo odstartovalo před pár týdny společně s druhým kolem betatestu. Existuje několik unikátních dárků pro předobjednávky, které jsou pouze u nás v ČR: Xzone má hrnek, Playclub.cz svícen, JRC speciální edici s retro artbookem."

"Předobjednávkovými dárky z merchandisu jsou: plakát napříč trhem, USB na Playclub.cz, trička speciálně pro Alza.cz. Do konce roku ještě vydáváme: Heroes 6 Gold, Toxikk (TBC), WRC 5 (16. října) a ANNO 2205 (pravděpodobně listopad)," uzavřel Daněk.

Seriál PODZIM U DISTRIBUTORŮ na Eurogameru

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments