If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku je Redux PC verze Vanishing of Ethan Carter se slevou

Obsah nezměněn, jiné věci ano.

Na Steamu je ode dneška k dispozici PC verze předělávky Vanishing of Ethan Carter na Unreal Engine 4. Navíc s krátkodobou slevou jen na 11 eur, čili 300 Kč, o polovinu levněji než stála původní hra. Její majitelé mají přechod zdarma a noví kupující dostanou obě verze. Níže startovní trailer:

Cover image for YouTube videoThe Vanishing of Ethan Carter Redux

Děje se tak rok po mimořádně úspěšném originálu na Unreal Engine 3 (recenze) a dva měsíce po PS4 konverzi, která si na sebe vydělala za pár dnů, ačkoli jinak prošuměla.

Polské studio The Astronauts na blogu připomnělo, že jde o remake od nuly. V Reduxu nepřibyl žádný nový obsah, v tomto směru jsou obě verze této tajemné adventury jsou identické, žádné nové úkoly ani schované věci.

Jinak ovšem došlo k vylepšení systému ukládání, aby si pamatoval postup v celém světě, nikoli jen ty vyřešené oblasti. Přechody mezi nimi mají nyní probíhat prakticky okamžitě. Grafika byla upgradována jen mírně a všimnou si toho pouze ti nejvěrnější fanoušci, podporováno je i renderování v dvojnásobném rozlišení.

Vyslyšeny byly hlasy některých hráčů ohledně zpětného vyhledávání a přilišné děsivosti jedné části hry. Nevýhodou Reduxu je vyšší hardwarová náročnost než originálu, proto se doporučuje jeho instalace jedině tehdy, když vlastníte 64bitové Windows a aspoň 6 GB RAM, jinak zůstaňte u starší verze Ethana.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Vanishing of Ethan Carter

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments