Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PODZIM U DISTRIBUTORŮ: Microsoft ČR

Co považuje za hlavní exkluzivitu?

Eurogamer pro vás připravil originální seriál článků, který se nemůže točit okolo ničeho jiného než o blížící se smršti nových zásadních her v hlavní předvánoční sezoně. Pohovořili jsme se všemi českými distributory her o příštích pár měsících. Univerzální otázka zněla pro všechny stejně: Co považujete za váš nejdůležitější titul pro tento podzim, od kterého si nejvíce slibujete? Připravujete pro české hráče něco speciálního, ať už jde o nevšední propagaci, dárky, lokalizaci, extra cenu či něco specifického jen pro Českou republiku? Můžete se podělit o váš kompletní release-list do konce roku 2015?

Za domácí pobočku Microsoftu v naší anketě jako poslední ze všech stručně odpověděla PR manažerka Michaela Králová, když se věnovala jen Xbox One a o případných lokalizacích do češtiny bohužel nic nezmínila:

"Letos na Vánoce jsme pro naše fanoušky připravili obrovské množství exkluzivních titulů, které nemají ve srovnání s minulostí konkurenci. Vévodí jim především megahit Halo 5: Guardians (27.10.) společně s Forza Motorsport 6 (18.10.), Rise of the Tomb Raider (13.11.), Gears of War: Ultimate Edition (28.8.) a Rare Replay (4.8.). Pokud bych měla vybrat jedinou hru, je naším největším favoritem Halo 5: Guardians."

"Ke každé hře se snažíme připravit zajímavou nabídku. Například k předobjednávce Forza Motorsport 6 získáte u vybraných partnerů do Forza garáže tři bonusová auta: Ford Mustang GT, Subaru WRX STi a Dodge Challenger SRT Hellcat. A koho by nepotěšila limitovaná edice konzole Xbox One 1TB s Forza Motorsport 6, u které je design konzole silně inspirován světem závodních aut a zahrnuje typické stylové prvky a automobilové zvukové efekty?"

"Stejně tak se fanoušci Halo můžou těšit na speciální limitované edice Xbox One Halo 5: Guardians - s konzoli s 1TB diskem a ovladačem ve speciálním designu, plnou hrou Halo 5: Guardians, obsahovou sadou Warzone REQ Bundle se 14 prémiovými rekvizičními balíčky a přístupem k animovanému seriálu Halo: The Fall of Reach. Je toho připraveno mnohem více a o všem se postupně dozvíte."

Seriál PODZIM U DISTRIBUTORŮ na Eurogameru

Read this next