If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PODZIM U DISTRIBUTORŮ: Cenega Czech

Završení seriálu o Fallout 4 a Zaklínači.

Eurogamer pro vás připravil originální seriál článků, který se nemůže točit okolo ničeho jiného než o blížící se smršti nových zásadních her v hlavní předvánoční sezoně. Pohovořili jsme se všemi českými distributory her o příštích pár měsících. Univerzální otázka zněla pro všechny stejně: Co považujete za váš nejdůležitější titul pro tento podzim, od kterého si nejvíce slibujete? Připravujete pro české hráče něco speciálního, ať už jde o nevšední propagaci, dárky, lokalizaci, extra cenu či něco specifického jen pro Českou republiku? Můžete se podělit o váš kompletní release-list do konce roku 2015?

Na úplný závěr našeho týden trvajícího seriálu jsme si nechali Cenegu Czech, která u nás zastupuje zdaleka největší počet velkých zahraničních vydavatelů (Take 2, Warner Bros, Square Enix, Bethesdu, Capcom, Segu, Bandai Namco, Deep Silver atd.). Odpovídal za ni marketingový manažer Chalid Himmat - jak on vidí letošní hity?

"Na úvod je třeba říct, že máme již velkou část letošní sezóny za sebou, protože tituly jako Zaklínač 3 nebo GTA 5 pro PC se stále prodávají mimořádně dobře. Už nyní je zřejmé, že letošní rok bude pro Cenegu rekordně úspěšný, a to i v případě, že bychom do Vánoc nevydali ani jednu novou hru. Naštěstí tomu tak nebude a všichni se opravdu těšíme především na Fallout 4. Obrovský zájem je také o krabicovou verzi datadisku pro Zaklínače s názvem Srdce z kamene. Konkrétně tento datadisk bude obsahovat dva balíčky gwintových karet, vše bude přitom v češtině, tedy nejenom datadisk, ale i tyto bonusy. Navíc se jedná o limitovanou edici a reálně hrozí, že bude brzy vyprodána. Dovýroba však nebude, takže všem fanouškům doporučuji neotálet s objednávkou."

"Fallout 4 je samostatnou kapitolou. Fanoušci si mohou vybrat z celé řady bonusů pro předobjednávky. Například Alza nabízí sběratelský steelbook, JRC má originální tričko, Xzone plakát, soundtrack a knížku o historii Falloutu a tak dále. Fallout bude určitě vidět, chystáme celou řadu aktivit a soutěží."

"Z dalších zajímavých her pak mohu ještě zmínit českou verzi hry Football Manager 2016 a velmi dobře vypadající Just Cause 3. Osobně jsem se jako velký fanoušek starých XCOMů a jejich reinkarnace těšil na dvojku, ale ta byla bohužel posunuta na příští rok. Ostatně i ten už nyní vypadá velmi slibně… Dark Souls 3, Deus Ex: Mankind Divided, Total War: Warhammer a bude toho mnohem více!"

Seriál PODZIM U DISTRIBUTORŮ na Eurogameru

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments