Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Total War v Humble Bundle, Red Alert 2 s Yuri's Revenge zdarma

+ Amnesia také.

Ráj pro stratégy mohla vyprovokovat nedávná RTS Act of Aggression, na podnětech ale nesejde. Hlavní je, že nastala jedinečná šance výhodně získat spoustu her z tohoto kdysi vyhynulého žánru.

Předně to je Total War na Humble Bundle, která na sto honů smrdí marketingem a snahou o zviditelnění nových projektů Creative Assembly za každou cenu. Když si odmyslíte ty různé slevy, vstupenky do bety, mapy, plakáty a herní měny do F2P, které vše jen znepřehledňují, můžete mít od 25 Kč kolekci Medieval 2, Shogun 1 a rubačku Viking.

Watch on YouTube

Za nějakých 160 Kč k tomu dostanete navíc díly Medieval a Empire. A za něco málo přes tři stovky obdržíte Emperor edici Rome 2 (spolu s řadou DLC), která běžně stojí necelou tisícovku. Mazejte sem.

Pro pamětníky je pak určena akce EA s darováním nestárnoucí RTS legendy Red Alert 2 i jejího výborného datadisku Yuri's Revenge zdarma na Originu, včetně filmečků a skvělého soundtracku. Kéž by zájem přinutil výrobce přemýšlet o pokračování...

K příležitosti blížícího se vydání hororu SOMA pak studio Frictional Games nabídlo na Steamu svou starší hru Amnesia: The Dark Descent, která renesanci nezávislých hororů kdysi odstartovala. Tato akce platí jen do dnešních 19 hodin.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Attila

PC, Mac

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments