Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Star Wars Battlefront v betě i offline

Často kladené otázky.

Že bude říjnový betatest očekávané sci-fi akce od EA otevřen pro všechny zájemce, i bez předobjednávky (Alza.cz), víte už týden z našeho seriálu Podzim u distributorů. Dnes na to navážeme s odpověďmi na často kladené otázky hráčů.

V betě budou překvapivě přítomni počítačem řízení protivníci, vedle živých protihráčů - konkrétně v módu Fighter Squadron takto potkáte deset botů na každé straně, asi aby se mapa více zaplnila jako třeba v Titanfall. Beta také půjde ve split-screenu či co-opu hrát offline, i bez internetu, což rozhodně není běžné.

Dopravní prostředky ve hře patrně nebudou upgradovatelné, vyplývá z vyhýbavé reakce výrobce, který prohlásil, že všechny budou maximálně autentické univerzu Hvězdných válek, a že každý bude poskytovat vlastní zbraně i schopnosti. A jak to bude se zbraněmi? "Nabízíme hráčům hlavní blaster společně s kolekcí Star Cards, jak je přizpůsobíte, záleží jen na vás.

Deluxe edice SW Battlefront bude existovat v krabicové podobě jen pro PS4/X1, nikoli pro PC. Přesné datum zahájení bety stále neznáme, více v komunitním updatu.

Read this next