Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení MXGP2

V srdci motokrosu.

Italské studio Milestone dnes oznámilo hru MXGP2 - The Official Motocross Videogame, která vyjde v únoru 2016 na Xbox One, PlayStation 4 a PC, u nás opět pod taktovkou Comgadu.

"Pulzující mechanické srdce, poháněné benzinem a pokryté prachem a blátem, ukuté ve výhni mistrovských mechaniků - zvuk motoru, který vám řve v helmě - vibrace motorky, každé zachvění a otřes pocítí hráči na celém světě, kteří v ruce budou třímat ovladač," nastiňuje atmosféru tisková zpráva.

Hvězdou tohoto nového titulu budou týmy, okruhy a především jezdci ze sezóny 2015. Ti přikovali diváky k obrazovkám až do 30. srpna tohoto roku, kdy Romain Febvre vyhrál na nizozemské MXGP titul mistra světa. A jako by to nebylo málo, MXGP2 prý posune hranici ještě dál: tato hra, jež obsáhne sezónu 2015, přinese závan čerstvého vzduchu (okořeněného výfukovými plyny) v podobě nových možností úprav motorek i závodníků, interiérových soutěží a mnoha dalšího. Při hraní MXGP2 budou mít hráči neustále jednu ruku na plynu a ocitnou se přímo uprostřed videoherního zážitku.

Watch on YouTube

Ve hře bude i režim kariéry spolu s online i offline režimy, během kterých hráči otestují své schopnosti až na samé hranice, a to včetně té největší zkoušky: soutěže o titul neporazitelného šampiona motokrosu, který bude závodit bok po boku s velkými hvězdami mezinárodního motokrosu, jako je např. Ryan Villopoto a osminásobný mistr světa Tony Cairoli.

Vicepresidentka Milestone Luisa Bixio říká: „Motokros je strhující a úchvatný sport s dynamickou komunitou zapálených fanoušků, kteří se neváhají podělit o své nápady. Po naší zkušenosti s hrou MXGP, kterou kladně přijali kritici i fanoušci, jsme se dali do práce na vývoji MXGP2. Vývojářský tým se každému detailu hry věnuje s obrovskou vášní a na vývoji se rozhodně projevují zkušenosti, jež tým nasbíral při práci na titulech pro současnou generaci konzolí. Díky tomu můžeme vytvořit produkt, který jistě uspokojí všechny milovníky motokrosu." Luisa Bixio uzavírá s tím, že zve „každého, aby zahřál motory a připravil se na adrenalinovou jízdu a silný zážitek."

Read this next