If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Překvapení: Black Ops 3 na PS3/X360 úplně bez kampaně

Neutáhly by ji.

Zatímco taková FIFA 16 vychází pro staré konzole jen s aktualizovanými soupiskami v tzv. Legacy edici a zákazníci se mj. diví, že jim tam rozhodčí nepoužívá sprej, u Call of Duty bude ořezání ještě razantnější, takže je na zvážení, jestli se vůbec má používat stejný název hry.

Treyarch dnes na oficiálním blogu oznámil docela šokující zprávu, že Black Ops 3 nebude v PS3/X360 verzích vůbec obsahovat singleplayerovou kampaň. Důvodem je, že minulá generace konzolí prý "důstojně neutáhne ambiciozní rozsah kooperativního designu pro 1-4 hráče".

Proto v PS3/X360 verzích hráči najdou jen multiplayer a novou příběhovou Zombies kampaň. Chybět ta však budou i nový Weapon Paint Shop a nové nástroje pro elektronické sporty.

Jako kompenzaci výrobce nabídl mírné zlevnění old-gen verzí Black Ops 3 na 50 dolarů, zatímco ty plnohodnotné pro PS4/X1/PC budou stát tradičních 60 dolarů. Více proto potěší, že v krabici najdou lidé i kód pro download prvního dílu Black Ops 3.

Trochu s podivem je, že o všem dozvídáme až teď, měsíc před vydáním (po nasbírání spousty předobjednávek), ačkoli vývojáři to museli vědět už dávno.

Letošní Call of Duty nabízí i na Alza.cz, abyste ho měli začátkem listopadu doma - vše o hře pak v kompletním zpravodajství EG.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments