Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Debutových 10 minut z datadisku pro Zaklínač 3

Sestřih z hraní od tvůrců.

U nás sice dnes slavíme státní svátek, takže "premává" málokdo, ale ve světě je to pondělí jako kterékoli jiné. CD Projekt Red proto uvolnil vedle kupy obrázků i vůbec první video z hraní datadisku Heart of Stone (Srdce z kamene) pro Zaklínač 3.

Jedná se o tzv. B-Roll video, tedy od tvůrců předpřipravený sestřih z hraní dodaný oficiální cestou novinářům, aby ho zpracovali dle svého gusta a doprovodili svým komentářem či jinou exhibicí. Nejrychlejší v tomto směru byly německé weby či VideoGamer - mělo by jít celkově o nějakých deset minut záběrů z přídavku. Link na download originální 3 GB verze zde.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Stále platí, že datadisk pro Zaklínač 3 vyjde 13. října pro PC/PS4/X1 a že nabídne 10 hodin zábavy, kterou si zatím reportéři chválí a nazývají ji "kondenzovanou verzí základní hry", což je určitě kompliment.

Zatímco na řadě míst je limitovaná krabicovka Srdce z kamene s fyzickými dárky dávno vyprodaná a žádná dovýroba bohužel nebude, na Alza.cz ji pořád ještě mají. Alternativou je pořízení digitálního Expansion Passu, který poskytne nárok i na druhé (větší) rozšíření příští rok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments