If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Patch pro Tony Hawk Pro Skater 5 je dvakrát větší než samotná hra

Nový primát?

Škarohlídi dostávají o důvod více, proč se vysmívat dnes v USA vycházejícímu (v Evropě 2. října) návratu skateboardingové arkády s Tony Hawkem v názvu, nejen kvůli zastaralé grafice a její změně na poslední chvíli.

Základní hra Pro Skater 5 má na dnešní dobu nezvyklou velikost pouze 4,6 GB. Avšak tzv. Day 1 patch, který si všichni musejí stáhnout, má 7,7 GB, tedy skoro dvojnásobek, reportuje TheGamesCabin.

Patrně tak jde v tomto směru o nový primát, něco podobného jako když Konami dali na PC disk Metal Gear Solid 5 pouze instalátor Steamu. Kamiony pak zbytečně vozí jen krabice se "vzduchem" a vše se pak ještě stejně musí stáhnout, což se negativně projevuje na životním prostředí (viz průzkum).

Není jasné, co anomálii u Tony Hawk Pro Skater 5 způsobilo - zřejmě byli vývojáři líní připravovat nějaké rozdílové patche, takže prostě do updatu nasypali celé nové soubory jen k nahrazení těch původních? Také se to týká jen PS4 verze, protože ta na X1 má v základu skoro 8 GB.

Recenze se hned tak neobjeví, protože Activision se neobtěžovali s rozesláním review kódů novinářům, což rovněž svědčí o určitých obavách z kritiky. Takže pokud si někdo z recenzentů hru sám nekoupí, hodnocení nebude.

Cover image for YouTube videoTony Hawk's Pro Skater 5 - Multiplayer Gameplay

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tony Hawk's Pro Skater 5

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments