Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Season Pass pro Star Wars Battlefront

+ princip tří dalších MP módů.

"Plná hra bude venku už za měsíc, ale nestíháme náš marketingový plán. Co s tím? Vypustíme všechno naráz, ať také podchytíme nadšení lidí z betatestu," uvažovali asi v Electronic Arts před dnešní smrští oznámení okolo Star Wars Battlefront (Alza.cz).

Předně Season Pass: nabídne neznámo kdy celkem čtyři datadisky (nad rámec zdarma šířeného filmového DLC Battle of Jakku) se zatím neupřesněným obsahem za 50 dolarů. Jeho vlastníci dostanou dvoutýdenní přednostní přístup ke každému z nich (shodný princip jako u služby Battlefield Premium).

Dále Star Wars Battlefront Ultimate Edition, zahrnující základní hru spolu se Season Pass za 120 dolarů.

A pak jsme se dozvěděli o třech nových MP módech: Droid Run bude o chytání tří nezbedných GNK droidů (s dynamickou animovanou anténou), které musíte mít navzdory jejich neustálému pohybu pod svou kontrolou pro dosažení vítězství.

Hero Hunt se zase podobá Evolve: ujmete se role známých postav jako Darth Vader, Luke Skywalker či Boba Fett a osamoceně budete bojovat proti týmu složeném ze sedmi protivníků.

A konečně mód Cargo bude variací na klasickou Capture the Flag. Oba týmy mají na mapě základnu, kde se ukrývá cenný náklad, vy k němu musíte doběhnout a donést ho do své báze. Odlišností oproti standardnímu CTF se stane, že nemusíte mít vlastní náklad k odnesení toho cizího, a fakt, že oba týmy začínají bitvu se skóre 5:5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments