Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co The Division a singleplayer?

Info o zvláštním fungování.

Poté, co kampaň pro jednoho hráče absentuje v Rainbow Six Siege, vyvstala otázka, jak to bude v další hře UbiSoftu na motivy děl Toma Clancyho, plánované na březen příštího roku pro PC/PS4/X1 (rezervovat na Alza.cz).

The Division vám vyloženě nebude bránit, abyste opuštěné ulice New Yorku prozkoumávali osamoceně, ale zároveň to nebude to pravé ořechové jako v týmovém mulťáku, pro který je celá hra primárně navržena.

"Budete muset na sebe vzít více různých rolí a myslet na to při vývoji i přizpůsobení postavy, abyste dokázali zastat pozice ostatních postav," vysvětlil to trochu zvláštně komunitní manažer výrobce Hamish Bode pro LazyGamer.

Nechápete? V běžné online hře se například můžete specializovat na boj na dálku, nebo na boj na blízko. Jenže při hraní The Division v improvizovaném singlu musíte být takovou holkou pro všechno.

Zajímavé jinak je, že na rozdíl od Destiny půjde o tzv. hladký zážitek, ve kterém nebudou žádná menu či lobby před zahájením PvP, ani jiné překážky při přechodu z jednoho režimu do druhého. Tady se vše přepne okamžitě během hraní - prostě hrajete a stačí skočit na zeď, abyste se ocitli v určité zóně, kde probíhá online zápas. Jednoduché jako facka.

"Někteří hráči to mohou udělat nechtěně, nepůjde totiž jen o zdi, máme různé typy vstupů a výstupů z online zápasů do odlišných zón. Pokud si tedy nejste jisti, prostě raději do neznáme neskákejte," dodal autor.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments