If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisk Arma 3 Apex na jaře 2016

Jízdní řád aktualizací.

Studio Bohemia Interactive sice domácí herní trh moc nepodporuje a logicky se soustředí hlavně na nesrovnatelně větší publikum v zahraničí, přesto by vás mohlo zajímat, jaké má plány na příští rok.

Arma 3 dle oficiální tiskové zprávy nedávno překonala milník dvou milionů kusů, takže data SteamSpy přesně sedí. Postupně v nejbližší době dostane tři zásadní aktualizace.

Listopadový Nexus update se zaměří na vyladění základních herních mechanismů i multiplayerových systémů, např. jak funguje stamina / únava, překopaný End Game MP mód atd.

Další Eden update v úvodních měsících příštího roku přinese zbrusu nový 3D editor pro tvůrce modifikací, prý logickou evoluci 2D editoru scénářů, který byl součástí série od 2001. Hráči tak budou mít mnohem větší kontrolu nad svými výtvory a budou vše sázet přímo do 3D prostředí.

Ve 2. čtvrtletí se potom pro Arma 3 objeví ten velký datadisk nazvaný trochu zvláštně Apex, s novým ostrovem Tanoa v Tichomoří o rozloze 100 kilometrů čtverečních. Po vynaložení peněžní částky, kterou se dozvíme až příští rok, se můžete těšit i na kooperativní kampaň, nové dopravní prostředky, zbraně a postavy. Námětem rozšíření bude válčení v blízké budoucnosti, což poznáte dle uvedení nové třídy letadel VTOL a dalších úprav hratelnosti. Souběžně s tím vyleze zdarma update řešící další věci v mulťáku, interakce a dostání se k uživatelskému obsahu.

Více v dnešním blogu zde - sledujte také naše dřívější články o Tanoa: Jak vznikal tropický ostrov do Arma 3?, Výpověď o dokumentaci Fidži pro účely Arma 3, Deníček o vytváření Jižního Pacifiku do Arma 3.

Cover image for YouTube videoE3 2015 PC Gaming Show - Arma 3: Tanoa Reveal

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments