If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Call of Duty: Black Ops 3 bude mít "realistický mód"

Jednou vás střelí a je konec.

Když vyšel na veřejnost seznam trofejí a achievementů z chystaného Call of Duty: Black Ops 3 (Alza.cz), zjistilo se, že bude obsahovat i takzvaný "realitický mód". Nikdo moc nevěděl, co přesně to znamená, ale Treyarch to dlouho nevydržel a podělil se o pár oficiálních detailů.

Producent Jason Blundell pro XboxAchievements prozradil, že v "realistickém módu máte jen jeden bod života, takže když vás jednou střelí, jste mrtví". Podle něj to kompletně změní to, jak budete hru hrát.

Abyste přežili kooperační kampaň pro čtyři hráče, vyžaduje to velkou koordinaci. A trpělivost. Vážně hodně trpělivosti. "Všichni musíte přežít jako skupina." Hru můžete hrát i s AI parťáky a Treyarch i kvůli tomuto módu vytvořili několik druhů umělé inteligence, která se umí přizpůsobovat situacím. Tedy vaši vojáci budou mnohem opatrnější v tomto módu.

Mezi dalšími odhalenými módy je i Free Run, který trochu připomíná Mirror's Edge, kdy s kamarády na čas závodíte v podstatě přes překážkové dráhy. Mód byl odhalen v livestreamu, na jehož záznam se můžete podívat zde:

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments