If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 21. října

AMD přichází o peníze, získání nejtěžší trofeje na světě nebo pohybový ovladač Valve.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- AMD v posledních třech měsících přišli o spoustu peněz. V Q3 2015 téměř o 200 milionů dolarů, což rozhodně nejsou žádné drobné. Prezident AMD ale říká, že to zvrátí tím, že budou vytvářet skvělé produkty a zjednoduší obchodní model.

- Na Kotaku vyšel vynikající článek o tom, jak jeden hráč získal na PS4 jednu z nejtěžších trofejí vůbec - projít celý Super Meat Boy bez smrti. Zatím to dokázali pouze čtyři hráči na celém světě.

- Fanoušek vytvořil naprosto ultimátní stolní Star Wars hru. Pravidla vychází ze hry X-Wing a odehrává se na povrchu zalesněného měsíce Endoru. A hlavně to všechno vypadá úžasně nádherně.

Cover image for YouTube videoInspired by Star Wars Battlefront, We Take X-Wing to Endor

- CD Projekt bude vydávat nový update jejich Modkitu pro Zaklínače 3, což je jediný způsob, jak zatím tuto hru modovat. Kompletní seznam změn si můžete přečíst zde. Nejzajímavější asi je, že můžete do hry začít konečně přidávat nové textury.

- Steam gamepad bude umožňovat i pohybové ovládání. Mohlo by to velmi usnadnit míření ve střílečkových hrách.

Cover image for YouTube videoSteam Controller motion controls

- Sony včera vydalo nový firmware pro PlayStation 4 s označením 3.10, ale moc toho nepřidává. Kromě toho, že můžete do zpráv přidávat stickery. Ehm.

- PC beta Street Fighter V začíná 23. října. Tady máte časy kdy přesně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments