If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl nový Assassin's Creed Syndicate v recenzích ve světě?

Zdá se, že jde o nejlepší díl od Black Flag.

AC: Unity se Ubisoftu příliš nepovedlo a dokonce i hardcore fanoušci byli zklamaní. Byl tedy pravý čas ukázat, že tahle série ještě není za zenitem a jak se zdá, se Syndicate se to podařilo.

GameSpot dal hře známku 9/10 a ve své recenzi píší: "Syndicate má dvojici silných, sympatických hlavních postav a téměř nekonečné možnosti, jak si užívat londýnskou historii. Ta hra je zářícím příkladem hratelnosti a vyprávění příběhu."

Polygon ohodnotil hru známkou 8.5/10. "Syndicate nedělá všechno úplně dokonale, neřeší všechny problémy téhle série, ale jde o první krok výrazně pozitivním směrem, který tahle série neudělala roky."

IGN dali hře hodnocení 8.2/10. " Assassin's Creed Syndicate je nejzábavnější hra série od Black Flag. Dokonce se mi Syndicate líbilo ještě víc. Kromě úplného závěru se nebere zase tak vážně a neustále ohromuje možnostmi viktoriánského zasazení."

Anglický Eurogamer udělil hře známku "doporučeno". "Na Syndicate se bude vzpomínat díky zapamatovatelným postavám, povedenému scénáři a hlavně kvůli tomu, jak ta hra zvládla znovu navodit pocit zábavy při hraní."

Assassin's Creed Syndicate vychází již tento pátek a zakoupit můžete hru na Alza.cz. PC verze vyjde 20. listopadu.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Syndicate First Hour on PS4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments