If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 26. října

Metal Gear Solid 5 ve skutečném životě, Overwatch beta v Evropě a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Uzavřená beta Overwatch od Blizzardu v Evropě a v Americe začne 27. října. Hráči budou do bety postupně přidáváni a testovat se bude postupně víc a víc věcí ze hry. Hráči bety budou ve dvou skupinách. Hlavní skupina a druhá, víkendová skupina, která bude testovat zátěž.

- Pillars of Eternity se stalo hrou, která si drží druhou příčku na pozici titulů, které nejvíce vydělaly na Kickstarteru. Navíc se už prodalo půl milionu kopií, do čehož jsou započítáni jednak ti, kteří hru podpořili na Kickstarteru, tak ti, kteří si ji koupili až po jejím dokončení. Na hardcore RPG pro PC to vůbec není špatné číslo.

- Jak by to vypadalo, kdybyste používali schopnosti Snaka z Metal Gear Solid 5 ve skutečnosti:

Cover image for YouTube videoMega64: Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

- Do Zaklínače 3 je již k dispozici očekávaný patch 1.11, který konečně opravuje questy Skellige's Most Wanted a Scavenger Hunt: Wolf School Gear. To jsou dva questy, které spoustě hráčů nešly vůbec dokončit. Celý seznam oprav najdete zde.

- Just Cause 3 je konečně hotovo. Je v gold verzi a už se nebude se hrou nic dělat, než 1. prosince vyjde.

- V jednom z Dobrých rán v minulém týdnu jsme psali, že se spekuluje, že se do Until Dawn připravuje FPS DLC, které bude určeno pro virtuální realitu PlayStationu. Sami Supermassive Games to ale koncem minulého týdne dementovali jako nesmysl.

- Anno 2205 bude obsahovat největší nekonečný mód, jaký kdy série měla. Video ho představuje:

Cover image for YouTube videoAnno 2205 - Feature Special - Multi-Session Gameplay [EUROPE]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments