If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 27. října

Epický mód s Hulkem v GTA 5, rekordní Star Wars Battlefront a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- DICE poslalo své komunitě pár dotazníků a podle odpovědí vytvořili mapu. Operation Outbreak se prostě vysněná fanouškovská mapa do Battlefield 4 a vychází v rámci fanouškovského DLC zcela zdarma. Co chtěli fanoušci hlavně? Aby na mapě šlo všechno zničit. Podívejte se na vyvedený trailer.

Cover image for YouTube videoBattlefield 4 Community Operations Cinematic Trailer

- Cobalt, hra, kterou mají vydávat tvůrci Minecraftu v Mojang, měla vyjít již 30. října. Vydání této 2D platformovky ale bylo posunuto na únor 2016, jak se píše na Mojang blogu. Hra obsahuje prý až příliš mnoho bugů, aby mohla vyjít nyní.

- Burnout Paradise bylo potvrzeno jako jedna z dalších her, která bude zpětně kompatibilní na Xbox One. Potvrdili to na svém Twitteru přímo Criterion. Zatím ale nevědí, kdy zpětná kompatibilita do konzole přijde.

- Top Secret je hra o NSA, která se hraje přes e-mail. Je to hra o leaku Edwarda Snowdena a tady najdete její oficiální stránky. Ve hře se stanete novým zaměstnancem NSA, který začne vynášet informace novinářům. Rozhodně půjde o hodně originální hru.

Cover image for YouTube videoTop Secret Kickstarter launch trailer

- Vynikající Her Story si odneslo hlavní cenu při udělování cen IndieCade 2015. Za nejlepší vizuál a audio dostala cenu indie hra Memory of a Broken Dimension, za technologii má cenu Fabulous Beasts, za herní design Line Wobbler, za příběh a design světa Donut County a interaktivní cenu získalo Tribal & Error.

- Chcete vidět, jak vypadá značně epický Hulk mod do Grand Theft Auto 5?

Cover image for YouTube video[DOWNLOAD] GTA V - HULK script mod by JulioNIB

- Podle údajů EA vyzkoušelo betu Star Wars Battlefront celkem 9,5 milionu hráčů, což znamená, že šlo o největší betu v historii EA. Když byla například beta k Destiny v roce 2014, účastnilo se jí 4,6 milionu lidí a v té době šlo o nejvyšší beta účast u nové hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments