If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 29. října

Heavy Rain a Beyond na PS4 je hratelné, boss v Destiny na bubny a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- PS4 verze Beyond: Two Souls a Heavy Rain jsou na Paris Games Week 2015 v hratelných verzích. Pořád není ale oznámeno, kdy by měly PS4 předělávky vlastně vyjít.

- SEGA prý zkoumá možnosti, jak vydat kultovní klasiky Shenmue a Shenmue 2 na současných platformách. Prozradil to šéf marketingu Jon Rooke v rozhovoru pro Marketing Week. Podle všeho by to mohla být i dobrá reklama pro chystaný Shenmue 3.

- CanalPlus, vlastnící filmu Escape from New York, chtěli původně zažalovat tvůrce Metal Gear Solid série za to, že vykrádali do hry elementy z akčního filmu s Kurtem Russellem. Prozradil to sám režisér Escape from New York, John Carptenter. Sám tomu ale nakonec zabránil, protože "Hideo Kojima je milý chlapík".

- Tvůrce Alone in the Dark se vrací k hororu a nedávno oznámil stealth horor s názvem 2Dark. Za 20 euro si můžete koupit přístup do bety s tím, že pak dostanete plnou hru.

Cover image for YouTube video2Dark trailer 2015

- PES 2016 bude mít první velký update. Vyjde dnes a bude aktualizovat hráčské sestavy, které pak bude Konami aktualizovat každým týdnem. Aktualizována bude také podoba více než 70 hráčů ze všech možných lig.

- Tento týden vyšlo do Rock Band 4 DLC s klasickými osmdesátkovými songy. Nechybí tam Depeche Mode, INXS, Naked Eyes a další.

Cover image for YouTube videoNew Rock Band 4 tracks available Oct 27!

- A teď si ukážeme dva blázny. První dohrál kompletní Ocarina of Time se zakrytýma očima. Tím myslíme nejenže hru dohrál do konce, ale splnil ji na sto procent. Trvalo mu to pouhých, ehm, 103 hodin.

Cover image for YouTube videoOcarina of Time 100% Blindfolded Challenge: Part 45 [10-14-15]

- Další blázen je člověk, který zcela sám zabil hlavního bosse druhého raidu v Destiny, Crotu. To už se povedlo sice spoustě lidí před ním, ale tenhle to udělal... na bubny z Rock Bandu!!!

Cover image for YouTube videoDestiny: Crota Solo Using Rock Band Drums

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments