If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 30. října

Pohled na art book Fallout 4, PS3 kompatibilita, 20 minut Need for Speed nebo práva na Vampire the Masquerade.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pokud máte na Xbox Live zaplacený Gold účet, v listopadu se můžete opět těšit na několik her zdarma. Na Xbox One to bude Pneuma: Breath of Life a indie titul Knight Squad. Na X360 půjde o hry Dirt 3 a Dungeon Siege 3.

- Bethesda ukázala několik stránek z chystaného art booku k Fallout 4, kde si můžete prohlédnout zbraně, postavy nebo prostředí. Obrázky zveřejnili na svém blogu, ale tady je pár ukázek:

- Budou někdy PlayStation 3 hry kompatibilní s konzolí PlayStation 4, když teď něco takového bude umožňovat u vybraných her Xbox One? Shuhei Yoshida ze Sony řekl prosté ne. Více slovy, mluvil o rozdílné architektuře a podobně, ale v podstatě to platí. Ale na Twitteru to řekl stručněji:

- Chcete se podívat na prvních 20 minut z hraní nového Need for Speed?

Cover image for YouTube videoNeed For Speed Gameplay Part 1 - First 20 Minutes | Need For Speed 2015

- Jsou mezi vámi fanoušci Vampire the Masquerade? Nebo spíše světa World of Darkness? Máme pro vás dobrou zprávu. Paradox Interactive zakoupili od CCP celou značku White Wolf a to nejen práva na budoucí hry, ale současně také WoD a Vampire the Masquerade. Je to asi dobrý nákup, protože RPG Vampire the Masquerade: Bloodlines se hraje dodnes s různými fanouškovskými mody.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments