Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xzone bude pořádat český půlnoční prodej Fallout 4

A podívejte se na další Československý nukleární týdeník!

Jak už se stalo příjemnou tradicí, obchod Xzone pro své zákazníky u příležitosti vydání hry Fallout 4 přichystá další ze série půlnočních prodejů. Ten se bude odehrávat na všech čtyřech hlavních Xzone prodejnách, to znamená v Praze, Brně, Ostravě a Hradci Králové (pro přesnou adresu stačí kliknout na vybrané město).

Watch on YouTube

Oficiální start, tedy chvíle, kdy se konečně odemknou dveře do prodejen, je naplánován na čas 23:59, 9. listopadu. Ale jak velí zkušenosti z ostatních půlnočních prodejů, je záhodno přijít a stoupnout si do fronty o něco dříve, neboť se očekává opravdu velký nápor těch, kteří si Fallout 4 budou chtít zahrát už od půlnoci z pondělí 9.11. na úterý 10.11.

S tím také souvisí fakt, že se rozhodně vyplatí udělat si už teď předobjednávku a na „půlnočku" dorazit s jistotou, že se na vás dostane. A pokud byste si náhodou chtěli k Falloutu 4 koupit ještě nějakou jinou hru, není to samozřejmě žádný problém.

Watch on YouTube

Nezapomeňte si také teplé oblečení, neboť si na ulici určitě chvilku postojíte a termoska s něčím horkým také určitě nebude od věci. Zahřát vás případně mohou konverzace s dalšími, podobně smýšlejícími hráči a kdo ví, třeba ve frontě najdete nové kámoše!

Takže ještě jednou - Xzone, Praha, Brno, Ostrava, Hradec Králové, 9. listopadu ve 23:59, Fallout 4. Zapište si to za uši!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments