If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 3. listopadu

Cenzura bikin, Halo 5 se prodává lépe než AC: Syndicate a propouštění v Avalanche.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Takhle bude vypadat speciální mapa Nuk3town do Call of Duty: Black Ops 3, kterou dostanete jako pre-order bonus na PS4, Xbox One a PC.

Cover image for YouTube videoOfficial Call of Duty®: Black Ops III – Nuk3town Bonus Map Trailer

- Halo 5 se prodává o 50 procent více v prvním týdnu, než se prodávalo Master Chief Collection. Vyplývá to ze zveřejňovaných prodejů ve Velké Británii. Dokonce se hra prodává o 50 procent lépe než Assassins Creed Syndicate. Další novinka WWE 2K16 je na čtvrtém místě a Minecraft: Story Mode na pátém místě. Divinity: Original Sin Enchanced Edition moc populární není, je na 37 místě.

- Do Forza Motorsport 6 se na tento týden chystá něco speciálního. Turn 10 láká fanoušky na speciální překvapení, což asi bude nějaký další DLC pack s novými auty. Nebo něco úplně jiného. Vše má být jasné dnes.

- Tvůrci Just Cause 3 Avalanche musejí propouštět zaměstnance. Není to tím, že by se jim nedařilo, ale je to jednoduše tím, že jelikož dokončili hru, už nepotřebují tak velký tým. Podle všeho by mělo být propuštěno okolo dvou desítek zaměstnanců.

- Xenoblade Chronicles X bude na západě cenzurované. V japonské Wii U verzi hry je například třináctiletá postava s názvem Lin v bikinách, ale v západní verzi bude zahalená. Alespoň trochu. V západní verzi jí už navíc není třináct let, ale patnáct let.

- Tento týden by měly do DriveClub přibýt privátní lobby. Spolu s nimi do hry přibudou možnosti asistovaného brzdění a další věci v rámci velkého updatu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments