If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 4. listopadu

Úžasný Metroid fan film, Destiny jako nové WoW nebo nová sluchátka k PlayStation.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Sony představilo nová sluchátka do uší určená převážně k PlayStation 4, ale použít se samozřejmě dají i s dalšími zařízeními jako s tablety nebo mobilními telefony. Mají zabudovaný mikrofon a AudioShield, což je redukce okolních zvuků.

Cover image for YouTube videoNew In-ear Stereo Headset for PS4 | Launch December 2015 |

- Kompletní seznam her, které budou z X360 kompatibilní na Xbox One, alespoň v tomto prvním kole, vyjde v pondělí. Podle Microsoftu půjde o stovku her. Podporovány budou fyzické i digitální verze. V rámci preview je možné hrát 23 titulů včetně Gears of War, Mass Effect nebo Perfect Dark.

- Activision prozradil, že Destiny má 25 milionů registrovaných uživatelů. Zároveň také řekli, že počet předplatitelů World of Warcraft se snížil na 5,5 milionu a že další čísla předplatitelů již zveřejňovat nebudou, což tak nějak naznačuje, že očekávají jen klesání. Sice to Activision oficiálně moc nahlas neříká, ale v Destiny podle odborníků hodně věří, mikrotransakce jim hodně vydělávají a přesto chtějí vydávat i další placené DLC, čímž vlastně nahradí placení měsíčních příspěvků za hraní Destiny.

- Konami zase udělali nějakou chybu. Tentokrát dali do PES 2016 špatný update rosterů, kde nejsou zohledněny všechny letní pohyby. Moc se za to omlouvají a pracují prý na nápravě, ale i ta bude trvat několik týdnů. Plánovali také vydat Data Pack s novými stadiony, ale vydání bylo posunuto kvůli opravě rosterů.

- Tomu říkáme hodně ambiciózní fanouškovský Metroid film. Tahle by asi vypadal, kdyby šlo o sedmdesátkový sci-fi epický snímek s herečkou Jessicou Chobot. Fan film se jmenuje Metroid: The Sky Calls.

Cover image for YouTube videoMETROID: THE SKY CALLS // a Rainfall Films Intergalactic Odyssey

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments