Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl nový Need for Speed v zahraničních recenzích?

Názory jsou rozporuplné.

Jak se zdá, z nového Need for Speed od EA, i když si série dala přestávku, není moc lidí nadšených. Na hře pracovalo švédské studio Ghost Games a mělo jít o celkový reboot série. Ale někteří tvrdí, že hra je přesně taková, jaká být měla.

VideoGamer dal hře hodnocení 5/10: "Ta hra dělá přesně to, co dělat má. Ale to, co se rozhodla dělat je nudné, nezáživné, bez představivosti."

USGamer dal hře hodnocení 4,5/5, takže byli docela nadšení. "Jako reboot Need for Speed funguje. Vrací se ke kořenům a soustředí se na to, co dělalo ze série kdysi skvělé hry. Vytvořili přímočaré závody s několika módy, které požadují, abyste se v každém chovali trošku jinak. Může být občas trochu těžká, ale je velmi solidní, dokáže nadchnout a vypadá přenádherně."

Destructoid ohodnotil hru 6/10: "Když vynecháte zapomenutelný příběh Need for Speed, zbývá jen trochu nadprůměrnější závodní hra, která ničím nenadchne. Z čisté stránky hratelnosti funguje, ale nejde nikam dál."

IGN dalo hře hodnocení 6,3/10: "Need for Speed vypadá jak má vypadat, zní jak má znít a je relevantní pro současnou závodní kulturu. Ale pod tím vyleštěným exteriérem zjišťujete, že motor nevyužívá všechny cylindry."

GameSpot dal hře také vysoké hodnocení 8/10: "Není to perfektní hra, ale občas je skutečně senzační. Neuvěřitelná grafika, adrenalinový zvuk a detailně upravitelné ovládání, to vše navodí ten správný pocit při závodění."

Need for Speed si můžete od 5. listopadu pořídit pro PS4 a Xbox One na Alza.cz.

Watch on YouTube

Read this next