If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 5. listopadu

SW: Battlefront o týden dříve, Fallout aplikace nebo Metal Gear Solid v Unreal Engine.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na PlayStation 4 si už můžete stahovat a nakupovat avatary. V chystaném updatu bude také možné převést si avatary z PS3 na PS4.

- Čtveřice studentů se rozhodla do Unreal Engine 4 předělat úplně první místnost, ve které se ocitne Snake v prvním Metal Gear Solid. Trvalo jim to devět týdnů a bylo to v rámci školního projektu na uměleckém učilišti.

Cover image for YouTube videoProjet: Metal Gear Solid

- Vypadá to, že PlayStation VR nepůjde zapojit přímo do konzole, ale bude třeba mít ještě jednu krabičku, která se bude starat o jisté početní úkoly. Sony ji zatím nazývá "PU" jako procesní jednotka a měla by dělat grafický a audio processing. Vychází to z informací Rama Madhavana ze Sony na vývojářské konferenci Unite 2015. Celá jeho přednáška je zde:

Cover image for YouTube videoUnite 2015 - Embrace Virtual Reality with PlayStation®VR

- Pokud se nemůžete dočkat Fallout 4, můžete si krátit čas na mobilním telefonu aplikací Fallout C.H.A.T. Je již venku, zcela zdarma, na Android a iOS. Jde o chatovací nástroj, ale umožňující posílat kamarádům falloutí obrázky.

- Pokud jste si předobjednali Black Ops 2 digitálně na Xbox One konzoli, je dost možné, že se vám stáhly špatné soubory. Pokud je váš pre-load menší než 40 GB, máte nesprávnou verzi a podle Activisionu byste si měli hru znovu stáhnout. Tady máte návod jak na to.

- Jestliže si platíte EA Access, budete mít možnost si na 10 hodin zahrát plnou verzi Star Wars Battlefront a to celý týden před oficiálním vydáním hry. Přístup budete mít k singeplayerovým misím i online multiplayeru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments