If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 6. listopadu

Ultimátní Game of Thrones hra, Pip-boy aplikace je venku a jak je to s HD předělávkami Blizzard klasik?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Zdá se, že Fallout 4 má hodně velkou reklamu i v naší malé zemičce.

- V roce 2016 bude docházet k mnoha zásadním změnám v League of Legends a Kotaku o nich sepsalo velmi přehledný článek. V podstatě píší, že se změní absolutně všechno a do hry navíc přibude loot a craftování. Je to spíše určené pro hráče, kteří League of Legends dlouhodobě hrají, ale takových je očividně velká spousta.

- Sony říká, že se k nim přesouvají hráči stříleček. Na jednu stranu za to můžou PS4 exkluzivity u her jako Destiny nebo Call of Duty, ale Star Wars Battlefront žádné PS4 exkluzivity nemá a prý je také předprodávanější na Sony konzoli.

- Když už jsme u Star Wars, tady se můžete podívat na záběry ze zrušené hry Star Wars: First Assault, na které v roce 2012 dělalo ještě LucasArts.

Cover image for YouTube videoStar Wars: First Assault Tech Beta - Overview

- Chvilku to vypadalo, že má Blizzard v plánu vydat HD verze takových klasik jako je Diablo 2, StarCraft nebo Warcraft 3. Objevil se totiž inzerát, kde se hledal člověk, který by měl na starosti "přinést tyto hry současným hráčům". Jak se ale ukázalo z vyjádření Blizzardu pro Gamespot, jde prostě o to, aby se někdo o hry staral a ujišťoval se, že budou fungovat s Battle.net.

- Chcete si zahrát ultimátní Game of Thrones hru? Hodně povedený mod, který si můžete stáhnout zde promění Crusader Kings II v hodně povedenou strategickou verzi Her o trůny. Je tam politika, sex i těžko pochopitelné a rozvětvené rodinné stromy. Mod je ve verzi 1.0 a dlouhou dobu běžela beta.

- Pip-boy aplikace na iOS, Android a překvapivě také pro Windows Phone pro Fallout 4 je už venku. Na aplikaci se můžete dívat na své statistiky, do inventáře, na mapu, poslouchat rádio nebo hrát holotape hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments