If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak si vede Call of Duty: Black Ops 3 v zahraničních recenzích?

Někteří jsou nadšení, někteří méně.

Jak se zdá, Call of Duty: Black Ops 3 pořád vyvolává rozporuplné reakce. Někteří recenzenti jsou nadšení, jiní říkají, že další díl sérii nikam neposouvá. Pořád jde ale, podle všech, o velmi solidní Call of Duty titul.

Game Informer ohodnotil hru vysokou známkou 9/10: "V kampani jsou občas nudné přestřelky, které trochu sráží ten příběh jako z jiného světa, ale jinak je celkové balení Black Ops 3 neuvěřitelně silné a najde si tu něco svého každý."

GameSpot dal hře 7/10 a jsou o něco přísnější. Píší, že deset hodin strávených s multiplayerem bylo přesně tak zábavných, jak byste očekávali. Jenom kampaň není tak úžasná: "Black Ops 3 nedává sérii Call of Duty nic zapamatovatelného, prostě je to jen dobrá CoD hra."

Giant Bomb hodnotili známkou 3/5. "Ta hra má hodně obsahu. Má spoustu módů, které jsou na CoD hru dost rozmanité. Na papíře by se zdálo, že jde o největší Call of Duty hru vůbec. Ďábel je ale v detailech."

Polygon udělil hře známku 7/10. "V srdci je Black Ops 3 multiplayer stále Treyarch verze Call of Duty. To znamená zábava. O to větší zklamání je potom kampaň. Je tu hodně obsahu, ale Treyarch sérii nikam moc neposouvá."

EGM je ale nadšené a udělilo hře 9,5/10. "Black Ops 3 je nejhlubší Call of Duty vůbec. Nemá jednu, ale hned dvě kampaně, nové multiplayerové módy, spoustu možností nastavování a zombie mód, který vsaje do sebe i ty nejvíc casual hráče. Treyarch zase dokázali pozvednout laťku."

Destructoid, jinak hodně přísný, udělil také vysoké hodnocení 8,5/10. "Alespoň dvě studia pracující na Call of Duty to pochopili (Treyarch a Sledgehammer). Mají tři roky na výrobu hry, takže technicky není každý titul honěním se za ročním vydáním. Ačkoli by kampaň mohla být o něco silnější, Black Ops 3 je živoucím důkazem tohoto konceptu."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments