Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 9. listopadu

Kdy budou Fallout 4 recenze, příběhové DLC k Uncharted 4 nebo OST k Fallout 4.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Dnes odpoledne končí embargo na Fallout 4 recenze, takže byste se měli dozvědět, jak hra dopadla. Alespoň od zahraničních recenzentů. Na tu naši si budete muset ještě chvíli počkat, protože jsme nedostali hru k napsání recenze včas. Embargo by mělo skončit ve tři hodiny odpoledne našeho času.

- Když už jsme u Fallout 4, jeho PC verzi si už od víkendu můžete pre-loadnout, pokud jste se rozhodli pro digitální verzi. Stáhnout si můžete na Steamu 23,8 GB dat dopředu.

- Naughty Dog ještě údajně nevědí, co udělají za příběhové DLC do Uncharted 4. Což je docela divné, protože singeplayerové DLC je součástí Season Pass. Na druhou stranu když to vyšlo najevo, fanoušci se začali zlobit, že tvůrci jednoduše něco nedávají do hry a nechávají si to stranou jako DLC, ale Neil Druckmnann údajně ještě ani nevymýšlel, o čem by DLC mělo být.

- Takhle vypadá Lego verze garáže ze známého Fallout 4 obrázku.

- Když si budete chtít stáhnout obleček zdarma pro Evie na PS4 do Assassin's Creed: Syndicate, budete muset stáhnout 1 GB dat. Tak velký je Steampunk Pack, což je na pár oblečků docela dost.

- The Banner Saga 2 vyjde až v prvním čtvrtletí roku 2016. Versus Evil nepotvrdili důvod odkladu, ani zda hra vyjde současně na oznámené platformy PC, PS4 a Xbox One.

- Pokud stále hrajete Diablo 3, čeká vás ve hře velká spousta změn. Blizzard sepsal, co všechno lze očekávat v patchi s označením 2.4.0 a je toho opravdu hodně, včetně nových lokací.

- Chcete si už poslechnout soundtrack z Fallout 4? Za 16 dolarů je k dispozici na iTunes, složil ho Inon Zur a obsahuje 65 tracků.

Read this next